Niets blijft duren

Marleen en Marc – contactpersonen Plattelandsklassen Centrum Boerekreek – wensen alle leerlingen, leerkrachten en begeleiders die afgelopen schooljaren een weekje bij ons waren in Sint-Jan-in-Eremo een prettig einde schooljaar en een prachtige zomervakantie toe.

Wij zetten er zelf ook een punt achter. Sinds maart 2011 hebben we onze Plattelandsklassers ontvangen en begeleid midden de Meetjeslandse Polders. Wij vonden het fijn een negental jaren een bescheiden bijdrage te mogen leveren aan een extra-muros-activiteit met een unieke formule: beleving van het platteland (landbouw, veeteelt en natuur) via wandel- en fietstochten, uitstappen naar  landbouwbedrijven, sportbeleving op, in en rond de Boerekreek, verblijf in een prachtig Provinciaal Centrum met erg gemotiveerd en vriendelijk personeel en – niet onbelangrijk – een schitterende keuken.

Dank ook aan alle gidsen (bedrijfsleiders, natuur- en streekgidsen, …) en sportanimatoren. Zij bezorgden onze leerlingen telkens een boeiend avontuur.

Een weekje Plattelandsklassen: dat vergeet je nooit meer.

Het was een mooie tijd. Als voormalig directeur Basisonderwijs (Lisp-Lier) vond ik (Marc dus) het enorm fijn heel wat enthousiaste collega’s vanuit heel Vlaanderen te mogen leren kennen de afgelopen negen jaar. Trouwens … hun leerlingen een onvergetelijke week te laten beleven was voor hen duidelijk doelstelling nummer één!

Wij beëindigen dus op deze laatste schooldag (*) onze opdracht als contactpersonen voor dit fijne project. Hoe mooi deze periode ook was … niets blijft duren.

Marc Van Deuren  –  Marleen Thys

32top

top

  • schooljaar 2018-2019
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s