Even terugblikken … dankavond op 17 november 2016

Voor we het jaar 2016 afsluiten even een korte terugblik op de bijeenkomst van alle medewerkers Plattelandsklassen Centrum Boerekreek op donderdagavond 17 november 2016.

Agnes Sys (verantwoordelijke voor de opvolging van de plattelandsklassen-centra in de regio Oost en West Vlaanderen) leidde deze avond. Zij stelde onder meer Sarah Everaerts voor die sinds september 2015 er voor zorgt dat een week plattelandsklas tot in de puntjes geregeld wordt.

Voor het Provinciaal Sportcentrum waren Zeger Andries en Lut aanwezig. Zij gaven een beeld van wat er allemaal kan in Sint-Jan-in-Eremo. Voor onze plattelandsklassen kunnen we rekenen op een schitterende infrastructuur, fijne sportinitiatie door fijne sportmonitoren en … bijzonder lekker eten.

Agnes had uiteraard speciale woorden van dank voor onze landbouwers die hun bedrijf open stellen om lagere schoolkinderen te ontvangen, rond te leiden en op die manier een beetje in te wijden in het boerenleven. Voor vele (stads)kinderen is het niet altijd evident waar ons dagelijks eten vandaan komt.

Ook onze gidsen werden niet vergeten. Een week Plattelandsklassen betekent immers ook beleven van het platteland via een natuurwandeling of -fietstocht, een streekverkenning of het ervaren van de wereld op … blote voeten.

Alle aanwezigen werden getrakteerd op heerlijke drankjes en hapjes.
Veel dank aan het ganse
personeelsteam van het Provinciaal Sportcentrum de Boerekreek.

(Marc en Marleen, contactpersonen)

Advertenties